Ukategorisert

Ber ordførerne innrømme et narkotikaproblem

Geir Ove Heir, politimester i Vestfinnmark, mener ordførerne må innrømme at kommunene har et narkotikaproblem. Om oppfordringen blir fulgt er fortsatt uklart.

Rusmiddeletaten i Hammerfest beskriver narkotikaproblemet som ”eksplosivt”. Stadig flere ungdommer bruker narkotika også andre steder i fylket, ifølge NRK Troms og Finnmark.

Advarslene om misbruk av narkotika kommer til tross for et forbud. Norge bruker enormt med skattefinansierte penger på krigen mot narkotika, og vi har strenge straffer for de som blir tatt. Likevel er krigen mot narkotika en tapt krig. Et narkotikafritt samfunn er en illusjon!

Stortingsflertallet mener vinmonopolordningen sikrer en begrenset og kontrollert tilgjengelighet av sterke alkoholholdige drikkevarer. Denne tenkingen skulle vært overført til narkotika. Et kontrollert salg er mye bedre enn et ulovlig salg som ikke lar seg kontrollere. På alkohol er det tverrpolitisk enighet om dette, på narkotika må en være liberal eller en liberalist for å innse idiotien.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer