Ukategorisert

Spenning i Telenor Arena

Valencia spiller kampen, og har byttet ut de ordinære draktene for å tilfredsstille norske myndigheter.

Tidligere denne uken ga Stabæk-ledelsen beskjed til spanjolene om det norske regelverket. Politikerne har sørget for at spilleselskap som ikke har konsesjon for drift i Norge, ikke har lov til å markedsføre tilbudet ovenfor norske forbrukere.

Ifølge Nettavisen har det vært heftige diskusjoner de siste dagene, fordi ledelsen i Valencia naturlig nok er motstander av det proteksjonistiske regelverket som Lotteri- og stiftelsestilsynet forvalter i Norge.

Valencia har til vanlig logoen til Unibet.com på draktene.

Valencia spiller med uvanlige drakter, men laget fra Spania vinner sannsynligvis kampen mot Stabæk.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer