Ukategorisert

Høyrepolitiker i nettmøte: Datalagringsdirektivet er et hån mot personvernet

Frank Bakke Jensen, Høyres 1. kandidat i Finnmark, kaller datalagringsdirektivet et hån mot personvernet.

Bakke Jensen deltok i et nettmøte hos Finnmark Dagblad. Høyrepolitikeren fikk følgende spørsmål om datalagringsdirektivet:
Vil du, dersom du blir stortingsrepresentant, bruke vetoretten mot EUs datalagringsdirektiv?

Frank Bakke Jensen kalte datalagringsdirektivet et hån mot personvernet i et nettmøte hos Finnmark Dagblad.
Frank Bakke Jensen kalte datalagringsdirektivet et hån mot personvernet i et nettmøte hos Finnmark Dagblad.
–Datalagringsdirektivet er et hån mot personvernet. Jeg vil kjempe mot det på Stortinget. Jeg vil jobbe for å komme inn i EU slik at vi kan drepe slike direktiver i starten. Direktivet er vedtatt av EU i 2006. Da skulle jeg gjerne ha sittet ved bordet, var svaret som Frank Bakke Jensen ga fredag 21. august.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Svein
Svein
12 years ago

Tema: En portugisisk satellitthacker kan ved hjelp av satellittstraaler drepe hele verdens befolkning i loepet av 4-5 sekunder naar som helst. En portugiser har hacket seg inn paa omtrent alle verdens satellitter. Han sender ut elektriske satellittstraaler som faar folk til aa oppfoere seg annerledes enn de ellers ville há gjort. I et debattforum ble foelgende skrevet den 9. sept. 2005: http://www.apfn.net/messageboard/09-09-05/discussion.cgi.60.html “The hacker can control decisions which is going to be made by the worlds leaders” Cirka en uke senere, sendte satellitthackeren satellittstraaler inn i hjernen til George W. Bush, som lot Mossads terror den 11. sept. 2001 skje… Read more »

Konrad
12 years ago

H sentralt lander vel på et ja til direktivet. Høyre mangler ryggrad.

Heming Olaussen
12 years ago

Nei til EUs store kandidatundersøkelse viste at ingen Høyre-kandidater var villige til å ta i bruk reservasjonsretten mot datalagringsdirektivet. Derfor blir Jensens «kraftfulle utfall» bare skuebrød. Han bruker samtidig «motstanden» mot direktivet som et argument for medlemskap. Det er ikke lite frekt; Hvor har Jensen det fra at Norges stemme ville vippet denne saken i en annen retning? Tvert i mot – forskjellen på medlemskap og ikke, er at vi nå faktisk HAR en reservasjonsrett. Men den vil altså EU-tilhenger Jensen ikke bruke.. Det er bare feigt. Heldigvis viser den samme undersøkelsen at mange av kandidatene VIL bruke reservasjonsretten, men… Read more »

Fra arkivet