Ukategorisert

Tenk nytt i narkotikapolitikken!

Dagens ruspolitikk fører til at kriminelle bander kontrollerer salget av narkotika, ifølge et debattinnlegg som Anita Nyholt hadde på trykk i VG på onsdag.

Nyholt er initiativtakeren til Facebook-gruppen ”Vi som ønsker lovlige utsalgssteder for hasj i Norge”.

I innlegget kommer det frem at Nyholt mener at det alltid vil være noen som vil selge varer som er etterspurt fordi det er penger å tjene. Salget vil fortsette uansett hva staten mener om salget.

Anita Nyholt har helt rett!

Tags:

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Leirbag
Leirbag
12 years ago

Det som er viktig å legge til er at i forbindelse med evt avkriminalisering/regulert salg er hjemmedyrking må bli lovlig i samme slengen.

Vi snakker tross alt om en plante som hvem som helst kan dyrke hjemme. Uheldigvis så vil ikke den norske stat være seg tjent med dette, de vil jo potensielt kunne tape milliarder i avgiftskroner hvert år om dette blir tilfellet.

Fritt samfunn snakkes det om, men å dyrke natur hjemme i sin egen bolig/eiendom, nei gud forby om vi skal kunne få gjøre det.

Per
Per
12 years ago

Hjemmedyrking medfører brannrisiko med mindre det er profesjonelt utført, men jeg er enig, det bør være tillatt så lenge lukten ikke er til sjenanse for naboene og dyrkeplassen er i forskriftsmessig stand.

Anonym
Anonym
12 years ago

Dette er en gjeng som er så langt fra rusmisbrukere som glorifiserer rus som man kan komme. De er pragmatiske og har gode argumenter: de fortjener å bli hørt.

Gullstandard
12 years ago

Det er ikke statens oppgave å bestemme hvilke planter som får lov til å gro.

trackback
11 years ago

Free wooden pony torture….

Free wooden pony torture….

Fra arkivet