Ukategorisert

Milliongevinst i poker

Hadde norske politikere fått bestemme, ville mannen fra Harstad-distriktet ikke blitt pokermillionær.

Mannen kom på 3.plass i verdensmesterskapet i poker på nett, også kalt WCOOP. Han fikk med seg over 5 millioner kroner.

Norske politikere, med regjeringen i spissen, ønsker et forbud mot betalingstransaksjoner til spill som er ulovlige i Norge. Verdensmesterskap i poker blir rammet når forbudet trer i kraft.

Heldigvis for mannen, og for mange andre, vil det komme alternative måter for pengeoverføring fra spillerne til selskapene og fra selskapene til spillerne. Det er allerede onlinebanker som er tilgjengelig for utøvere som driver med sporten poker.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
bigboyen
bigboyen
12 years ago

Kanskje ikke så hyggelig at staten kommer til å ta skatt av gevinsten, selvom de er i mot at han skal ha muligheten til å spille.

Og vinner du i poker så spiller det ingen rolle om du har tapt mer tidligere, du må like vel skatte av gevinsten (selvom du har et nettotap). Ganske sykt.

Lasse K. L.
Lasse K. L.
12 years ago

Hva gjelder skatt er denne karen her rimelig heldig, såvidt jeg har forstått har han ikke stått frem – så skattemyndigheten aner ingenting om hvem som gjemmer seg bak onlinenicket «reddevil», så eneste måten de kan skattelegge han på er om pokersiden gir ut hans personalia. Og det er nok ganske usannsynlig, de har tross alt ingen juridiske forpliktelser ovenfor Norge whatsoever. Hadde han derimot vunnet storre summer i en turnering på et casino, og det kom noe i nettavisen/e.l. om det måtte han punget ut ca 28% skatt. Problemet med skatteregelen er at selv de aller beste veldig sjeldent… Read more »

Fra arkivet