Ukategorisert

Kjære Arbeiderpartiet, kom med en redegjørelse

Helga Pedersen, nestleder og parlamentarisk leder i Arbeiderpartiet, skriver på Twitter at Arbeiderpartiet er for datalagringsdirektivet, så sant det ikke gir uakseptable konsekvenser for personvernet.

AP-toppen begrunner dessverre ikke standpunktet. Forståelig nok, ettersom det er begrenset med plass på Twitter.com.

Det hadde vært interessant å få vite hva Arbeiderpartiet mener med uakseptable konsekvenser for personvernet. Hva er uakseptabelt og hvor ønsker Arbeiderpartiet å sette grensen? Hva blir neste steg dersom datalagringsdirektivet ikke er nok for å bekjempe organisert kriminalitet?

I Liberaleren har vi allerede satt av plass til Helga Pedersen, dersom hun vil bidra som gjesteskribent. Vi er mer enn nysgjerrig på et arbeiderpartinnlegg om personvern.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer