Ukategorisert

Vi gikk glipp av en ny politikk

TV-skatten hadde ikke økt med et annerledes stortingsflertall.

Neste år må alle med fjernsynsmottaker betale 2 434 kroner. Dersom de ikke-sosialistiske partiene hadde vunnet valget, ville arbeidet med å avvikle TV-skatten vært i gang.

Foran valget gikk Liberaleren igjennom partiprogrammene. Det er liten tvil om at FrP, Høyre og Venstre ønsker endringer.

I år må alle med fjernsynsmottaker betale 2 334,96 kroner i TV-skatt.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
12 years ago

Unnskyld meg men jeg tror dere er en smule dogmatiske på dette punktet. Det finnes mange avgifter som skal dekke kostnadene ved å produsere en tjeneste. Det er vel regelen heller enn unntaket at disse ikke er 100% treffsikre, f.eks. at mange forbruker lite men betaler det samme.

Vannavgiften i min kommune er flat, det er ikke noe måling av hvor mye man faktisk bruker. I borettslaget har vi kabel-TV som jeg må betale for selv om jeg bare ser på 5 av totalt 20 kanaler i pakken og uavhengig av hvor mange timer jeg ser TV.

trackback
12 years ago

[…] NRK-lisensen øker til 2434 kroner neste år. Det er kanskje ikke urimelig at staten, med ansvar som eier, sørger for at NRK har penger til å klare seg. Men om det er rimelig at lisenspengene i det hele tatt finnes, er mer tvilsomt, slik blant andre Liberaleren påpeker. […]

Leirbag
Leirbag
12 years ago

Og Konrad fortsetter å forsvare ting som Liberaleren (og mange andre libralere og andre mennesker) er imot. Han fortsetter sitt korstog -for- dagens skatte og avgiftsfinansierte stat. Samtidig våger han å omtale seg selv som liberaler. «Problemet» i denne saken godeste Konrad, er at du velger å betale for kabeltv i det hele tatt. Jeg eide faktisk en TV som kun ble brukt til å spille av DVD’er og TV-ut-funksjonen på min datamaskin. Dermed skal jeg være med på å finansiere Nrk? Når det er sagt, jeg er ikke 100% imot at alle skal finansiere NRK i det hele tatt.… Read more »

Fra arkivet