Notiser

Tilbake på geledd?

For to måneder siden foreslo jeg i Morgenbladet å endre politikken på cannabisfeltet. Det ble debatt, her i avisen og i andre medier. Men vi fikk også en forskningspolitisk debatt. Forskere ved Statens institutt for rusmiddelforskning (Sirus) rykket ut og kalte innspillet «forførende». Jeg må medgi at jeg ble overrasket. Det var som om Sirus-forskerne sa: Det er politikerne som bestemmer. Tilbake på geledd!

Les hele innlegget på nettstedet Morgenbladet.no.

Innlegg er skrevet av Willy Pedersen.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Line
Line
12 years ago

USA kommer antakelig til å legalisere alle narkotiske stoffer neste år, det virker som kapitalkreftene har bestemt det allerede siden Fox News kjører ut legaliseringspropaganda hele tiden om dagen.

Legalisering av cannabis har på to måneder gått fra å ha 44% til 53% støtte i den amerikanske befolkningen. Berlinmuren kommer til å falle før vi aner det, tror jeg. Antakelig kommer 2010 til å bli husket som året da alle narkotiske stoffer ble legalisert i den vestlige verden.

bernt
bernt
12 years ago

Litt optimistisk Line?

Vil nok ta minst 5 år før hele USA legaliserer selv cannabis.

Jeg vil heller si:
Antakelig kommer 2020 til å bli husket som året da alle narkotiske stoffer har blitt legaliserte eller dekriminaliserte i det meste av den vestlige verden.

(Kanskje med Norge blandt de siste)

Fra arkivet