Ukategorisert

Vinter-OL i Bergen? Useriøst!

Trude Drevland, som representerer Høyre, ønsker vinter-OL til Bergen i 2026.

Trude Drevland er ikke hvem som helst i Høyre. Hun innehar varaordførervervet i Bergen, og har en betydelig posisjon i fylkespartiet. Det betyr at også høyrepolitikere røyker sokkene sine med jevne mellomrom.

Forslaget ble presentert på et møte mellom kulturkomiteene i bystyret og fylkestyret, ifølge BA.no.

Tanken om å arrangere vinter-OL i Bergen, er kun en drøm. Trude Drevland vil aldri få flertall for kongstanken, fordi skattebetalerne må betale en veldig stor del av regningen. Det er behov for bedre bruk av skattefinansierte penger. Vinterleker i Bergen kan ikke klassifiseres som fornuftig bruk av penger, penger som politikerne tar fra borgerne i form av skatter og avgifter.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer