Ukategorisert

Dødshjelp sparer liv!

Debatten om aktiv dødshjelp tar seg opp igjen.

–Mange liv kunne vært forlenget om pasienter visste at muligheten til en lovlig og verdig utvei var mulig når situasjonen ikke lenger er til å holde ut. Det skriver Levi Fragell på nettstedet Fritanke.no.

–Nå er heroin igjen i fokus som et middel til aktiv dødshjelp. En lege i Horten benyttet seg ved sin kones hjelp av denne muligheten. Etter hvert kan denne løsningen skape et nytt marked for narkolangere i vårt land, en mindre dramatisk fremgangsmåte enn bruk av barberblad, rottegift, skytevåpen og selvvalgt bilkrasj i fjellveggen, ifølge Fragell, og han har helt rett.

–Stadig flere i land som har sivilisert sin lovgivning innser nå at adgangen til dødshjelp faktisk sparer liv. I noen amerikanske delstater har leger lov til å utstede resepter på livsavsluttende midler til pasienter med kort gjenværende levetid, skriver Fragell på nettstedet Fritanke.no.

Bestemme over eget liv
Liberaleren er for aktiv dødshjelp. Derfor var redaksjonen overlykkelig for vedtaket som landsmøtet i Fremskrittspartiet fattet våren 2009. At stortingsgruppen til Siv Jensen ikke har jobbet for å gjennomføre vedtaket, er feigt. De kristenkonservative bør ikke få lede an i debatten, hvis en mener noe med individets rett til å bestemme over sitt eget liv,

Retten til liv bør bety en rett til å la livet opphøre!

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer