Ukategorisert

Svalbard-politikere ønsker like konkurransevilkår

Politikere på fastlandet kan lære noe av politikerne på Svalbard.

Skjenkeringer er av ulike grunner blitt populære tiltak. Mange kommuner har innført alkoholfrie områder med den konkurransevridningen som det gir. Også politikerne på Svalbard har ordningen, men nå vil Arbeiderpartiet og Høyre at aktørene i næringen skal få like konkurransevilkår. Derfor ønsker partiene å avvikle den såkalte skjenkeringen, ifølge Svalbardposten.

Ordninger med alkoholfrie soner er urettferdighet satt i system.

Det blir alkoholdebatt i lokalstyret på Svalbard i løpet av våren, og forhåpentligvis vedtar de folkevalgte en politikk som gir like konkurransevilkår for aktørene som får tillatelser til å selge øl, vin og brennevin.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer