Notiser

Misforstått alkoholrapport

Stefan Heggelund, 2. nestleder i Unge Høyre, mener avisoppslag om den siste alkoholrapporten fra SIRUS, er misforstått. Han minner om at flertallet fortsatt mener at den norske alkoholpolitikken er for restriktiv, ifølge Unge Høyre på nett.

Les rapporten.

For Liberaleren er liberal alkoholpolitikk en god alkoholpolitikk!

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
12 years ago

Avholdsbevegelsen forsøker å få det til å virke som nordmenn ønsker mer restriksjoner. I virkeligheten er det mange, sannsynligvis et flertall, som vil ha vin i butikkene og cannabis inn i egne utsalg.

Stemningen kan vel best beskrives fra en gang jeg var på fotballkamp på Ullevål stadion og daværende statsminister Bondevik var tilstede: så fort han kom på storskjermen, begynte alle oslofolkene å bue, så de måtte fjerne bildet fort.

Fra arkivet