Ukategorisert

Politiet fortsetter den politiske kampanjen

Det ble mindre vold etter nye skjenkebestemmelser, ifølge politiet i Kristiansand.

Politiet i Kristiansand mener kortere skjenketider er årsaken til mindre vold i Kristiansand, melder NRK.no. Politiet har presentert tall for politikerne, tall som viser at antall voldsaker har gått ned med 30 prosent. Politiet mener skjenkestopp klokken 02:00 er årsaken til den positive utviklingen.

I presentasjonen fikk ikke politikerne informasjon om at de første månedene med kortere skjenketid var mislykket. Liberaleren meldte i 2008 at den nye alkoholpolitikken i Kristiansand ikke var en suksess.

I august kunne Aftenposten melde at kortere skjenketid ikke har gitt politiet roligere kvelder og netter. Tvert imot har kortere skjenketid medført mer vold på enkelte plasser, slik Liberaleren gang etter gang har advart mot. Politiets kampanjer mot frihet og eiendomsrettigheter er uforståelig.

Politiet er en skattefinansiert etat. Etaten skal også være til for oss som ønsker en annen kurs; nemlig at en liberal alkoholpolitikk er en god alkoholpolitikk. Kampanjen som mange polititopper gjennomfører gir liberale politikere vanskelige arbeidsforhold.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer