Ukategorisert

Narkotikadebatt hos Heidi Nordby Lunde

Det er narkotikadebatt på Facebook-veggen til politikeren Heidi Nordby Lunde.

Høyre-politikeren publiserte innlegget om narkotika som Maren Malthe-Sørenssen skrev, et innlegg som ble publisert i Aftenposten. Nordby Lunde hadde følgende kommentar da hun publiserte avisinnlegget på egen vegg: -Glimrende innlegg fra programkomite-kollega Maren.

Avisinnlegget har skapt debatt om norsk narkotikapolitikk. Det er i debatten betydelig motstand mot å videreføre en kurs som mange liberalister mener er mislykket. Flere trekker frem at vi ikke har et forbud mot alkohol i frykt for det illegale markedet. Hvorfor gjennomfører politikerne motsatt linje i narkotikapolitikken?

Debatt om narkotikapolitikken er viktig. Debatt og ordskifte er noen av momentene som må være med for å skape fremskrittet.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer