Ukategorisert

Narkotikadebatt hos Heidi Nordby Lunde

Det er narkotikadebatt på Facebook-veggen til politikeren Heidi Nordby Lunde.

Høyre-politikeren publiserte innlegget om narkotika som Maren Malthe-Sørenssen skrev, et innlegg som ble publisert i Aftenposten. Nordby Lunde hadde følgende kommentar da hun publiserte avisinnlegget på egen vegg: -Glimrende innlegg fra programkomite-kollega Maren.

Avisinnlegget har skapt debatt om norsk narkotikapolitikk. Det er i debatten betydelig motstand mot å videreføre en kurs som mange liberalister mener er mislykket. Flere trekker frem at vi ikke har et forbud mot alkohol i frykt for det illegale markedet. Hvorfor gjennomfører politikerne motsatt linje i narkotikapolitikken?

Debatt om narkotikapolitikken er viktig. Debatt og ordskifte er noen av momentene som må være med for å skape fremskrittet.

Tags:

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Morten
Morten
11 years ago

Hvor finner jeg dette?

Morten
Morten
11 years ago

Hun burde åpne veggen for innsyn, siden hun er en offentlig person og blogger.

Mente hun at et nulltoleranse-innlegg var glimrende? Trodde Nordby var for legalisering, jeg? Var det ikke hun som fyrte opp en joint på TV2 for ti år siden? Har hun snudd?

Morten
Morten
11 years ago

Jeg sier ikke at hun må, bare at jeg synes hun burde. Merkelig at Heidi Nordby Lunde plutselig sier dette, det er veldig illiberalt i forhold til hva hun har sagt og gjort før. Såvidt jeg husker er det ikke lenge siden hun forsvarte legalisering samtidig som hun sa at hun hadde forsøkt cannabis, men at det ikke var noe for henne. Det er heller ikke lenge siden hun virket meget liberal da hun hadde en viss stripper som forsvarte cannabis (på en lite flatterende måte, desverre) i studio. La oss håpe det ikke tar så lang tid, at det… Read more »

Fra arkivet