Ukategorisert

Allergisk mot private aktører!

Konkurranseutsatte tjenester er for liberalister ikke ideelt ettersom tjenestene er skattefinansierte, men aktørene er minst like gode som tilbudet offentlig sektor gir.

Tromsø kommune har, ifølge TV2, 57 sterkt pleietrengende i sykehjemskø, men på St. Elisabeths Helsehus står elleve rom tomme. De rødgrønne politikerne takket nei til tilbudet om plassene, selv om plassene er rimeligere enn det kommunen klarer å drive for på egenhånd. Det betyr at det politiske flertallet i Tromsø har allergi mot private tilbydere.

Hvis politikerne som er for skattefinansierte tjenester skal imøtekomme utfordringen innenfor helse- og sosialsektoren, må private aktører være et alternativ. I Tromsø sier rødgrønne politikere nei. Husk; det er kommunevalg 12. september 2011.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer