Ukategorisert

Vil ha makstid for stortingsrepresentanter

Tre stortingsperioder er nok, ifølge Senterungdommen.

Ungdomsorganisasjonen er lei politiske zombier, og foreslår makstid for representasjon på Stortinget. Senterungdommen mener grensen skal være 12 år, ifølge siste.no.

Senterungdommen har utvilsomt et poeng med at mange stortingsrepresentanter driver politikk på autopilot. Selv om poenget er godt, er det uklokt med en lov som begrenser nominasjonsprosessen i hvert enkelt parti. De som mener Stortinget består av politiske zombier, bør engasjere seg i nominasjonsprosessen. En kandidat må ha støtte i eget parti og ved valg for å bli stortingsrepresentant. Det er nok av muligheter for å si takk og farvel til representanter som trasker rundt på Løvebakken.

Dersom forslaget til Senterungdommen får tilslutning, er det over og ut for Per-Kristian Foss, Siv Jensen, Trine Skei Grande, Hallgeir H. Langeland og mange andre. Det finnes stortingsrepresentanter med lang erfaring som er en berikelse for den politiske debatten.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer