Ukategorisert

Arne Johannessen har panikk

Arne Johannessen, leder i Politiets fellesforbund, går i strupen på FrP, men i virkeligheten er det et angrep på et stort flertall på Stortinget.

Johannessen beskriver det som katastrofalt om direktivet ikke blir innført, ifølge Nettavisen.

Katastrofe er et veldig sterkt ord. Arne Johannessen bruker ordet i kampen for å få datalagringsdirektivet implementert i det norske lovverket. Dersom det virkelig skjer en katastrofe, hva vil Johannessens uttrykk være?

Politiets fellesforbund har panikk. Eller; det må være panikk i forbundet. Arne Johannessen skyter fra hofta i artikkelen.

FrP – et klart standpunkt
Fremskrittspartiet har et klart standpunkt. Partiet har i to landsstyrevedtak slått fast at FrP skal si nei til datalagringsdirektivet. Klarere signal er det vanskelig å komme med. Det eneste som rangerer høyere i FrP enn landsstyret, er landsmøtet.

På Stortinget er FrP, Venstre, KrF, Senterpartiet og SV motstandere av datalagringsdirektivet. Arbeiderpartiet er for og Høyre har foreløpig er uavklart standpunkt. Dersom Høyre følger partiprogrammet og lander på nei, vil direktivet bli avvist av Stortinget av et stort flertall.

Arne Johannessen, det er veldig mange som er uenige med deg!

Debatt mellom tilhengere
På Minerva var det en debatt mellom motstandere av datalagringsdirektivet. Temaet var retorikken som ble brukt. Den samme debatten bør tilhengerne ta og stilen til Arne Johannessen bør brukes som skrekkeksempel.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
11 years ago

[…] This post was mentioned on Twitter by liberaleren, geirmund. geirmund said: [AVIS] Arne Johannessen har panikk: av Bjørn Magne Solvik | 10. februar 2011 kl. 17.37 | Ingen komme… http://bit.ly/eUnsBs #personvern […]

Anonym
Anonym
11 years ago

Johannesen er bakstrebersk over hele linja.

Fra arkivet

 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?
 • Selve boken om Berlinmurens fallSelve boken om Berlinmurens fall
  Hvis du vil lese noe intenst spennende og faglig solid om Berlinmuren siste dager, trenger du ikke lete videre.
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
  Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.
 • Hvorfor ble de AKP-ml-ere?Hvorfor ble de AKP-ml-ere?
  Hvorfor ble så mange av 70-tallets skarpeste unge hjerner del av denne bevegelsen?
 • En styrke og en svakhetEn styrke og en svakhet
  En av liberalismens sterkeste og viktigste sider er samtidig dens største svakhet.
 • 7 bøker som har påvirket meg7 bøker som har påvirket meg
  Det er en sann glede å oppdage en god bok.