Ukategorisert

Reaksjoner mot Nadheims kronikk

Flere norske personvernforkjempere reagerer på kronikken Erik Nadheim har skrevet, en kronikk som er publisert på aftenposten.no.

–God morgen, Solvik. Du er tidligere eller senere oppe enn det jeg er. Jeg skal ringe Aftenposten for å høre om jeg får tilsvar til kronikken, sier Liberalerens redaktør Per Aage Pleym Christensen.

Anders Brenna, leder i Stopp Datalagringsdirektivet, skriver på twitter.com at Erik Nadheim ikke ble mobbet. Med Nadheim som direktør i Datatilsynet kunne tilsynet ha sagt ja til datalagringsdirektivet, ifølge Brenna. Som DLD-motstander mener Brenna naturlig nok at datalagringsdirektivet svekker personvernet.

–Utidig bruk av mobbekortet. Erik Nadheim ble ikke mobbet, men kraftig kritisert, skriver Carl Christian Grøndahl på twitter.

Carl Christian Grøndahl er mannen bak carlchristian.net.

–Bittert oppgjør med den dumme ytringsfriheten av Nadheim som ikke fikk jobben som ny sjef i Datatilsynet, skriver Jon Wessel-Aas på twitter.

–Nadheim sammenligner kritikk av hans holdninger til personvern i forhold til et mulig embete med mobbing av barn på Internett? Utrolig! Dette skriver Heidi Nordby Lunde, også kjent som bloggeren VamPus, på twitter.

Det var natt til fredag Aftensposten la ut kronikken De voksne nettmobberne på nett. Kronikken har i alle fall skapt debatt i deler av miljøet som er opptatt av personvern og ytringsfrihet.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer