Ukategorisert

Liv og lære i FrP

Kampen mot eiendomsskatt står fast i FrP, selv om en del FrP-lag gir blaffen i vedtak Siv Jensen & co fatter i sentrale partiorgan.

Landsstyret slår fast at FrP vil avvikle eiendomsskatten i kommuner som har innført slik skatt og motsette seg forslag om eiendomsskatt i nye kommuner. Landsmøtet vil helt sikkert følge landsstyret i kampen mot eiendomsskatten i lokalpolitisk program for neste valgperiode.

FrPs store problem er at mange FrP-politikere ikke klarer å lage budsjett uten eiendomsskatt. De er altså imot skatten, men bruker inntektene i kommunesektoren. Det er i inneværende periode flere slike eksempler.

De som vil avvikle eiendomsskatten må sette klare grenser for politikk og forbedre bruken av skattefinansierte penger. Det er enklere sagt enn gjort for mange FrP-politikere.

Comments are closed.

Fra arkivet

 • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
  Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?
 • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
  For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.
 • Vekk med kontanter?Vekk med kontanter?
  Er det virkelig så enkelt at kontanter bare er en bakstreversk museumsgjenstand?
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Inflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tidInflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tid
  De siste månedene har sett voldsomme protester i Irak, Iran, Hong Kong, Bolivia, Chile og Venezuela. Demonstrantene har ulik overbevisning, men forenes i kravet om politiske reformer.
 • Den gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfraDen gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfra
  Johann Friedrich Struensee gjennomførte en revolusjon i Danmark-Norge. Fra toppen av det dansk-norske eneveldet. Han ble henrettet 28.april 1772, for majestetsfornærmelse.
 • Internasjonalen, 3.versInternasjonalen, 3.vers
  Hvorfor synger ikke sosialistene *hele* internasjonalen?