Ukategorisert

Demonstrasjon mot DLD

Ungdomspartier inviterer til demonstrasjon mot datalagringsdirektivet, mandag 4. april.

Det er lagt ut informasjon om demonstrasjonen på Facebook.com.

–Til tross for historisk sterk motstand, ser datalagringsdirektivet ut til å bli presset gjennom Stortinget med knappest mulig flertall. Dette er et svik mot fremtidige generasjoner, et svik vi som er unge idag ikke kan akseptere. Derfor går Sosialistisk Ungdom, AUF, Senterungdommen, Kristelig Folkepartis Ungdom, Unge Venstre, Unge Høyre og Fremskrittspartiets Ungdom sammen i en historisk bred allianse for å sende et klart signal til våre moderpartier på Stortinget, skriver initiativtakerne i invitasjonen.

Onsdag kveld var det 662 personer som bekreftet at de skulle delta på demonstrasjonen.

La dette bli en demonstrasjon som gir Erna Solberg frysninger nedover ryggraden!

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer