Ukategorisert

Høyres prioritering: Valgdram fremfor personvern

Rettssikkerheten, taushetsplikt for leger og advokater og journalisters kildevern er det ikke så farlig med for Høyre. Men å fjerne Vinmonopolets begrensninger for når alkohol skal kunne selges, dét fortjener oppmerksomhet.

Liberaleren er helt enig med Høyre i at skal man først ha en ordning med statlig vinmonopol må de få selge. Men prioriteringen av saker har vi problemer med å forstå. Det hele minner litt om kritikken venstresiden alltid har hatt mot Høyre i skolevalgdebattene; å forklare kapitalismen blir for vanskelig – men nei til nynorsk og ja til salg av sprit til 18-åringer, dét er mye lettere. Og fremfor alt mer salgbart.

Vi er for personvern – og mot statlig vinmonopol. Dét burde Høyre også være.

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
rolf friestad
rolf friestad
11 years ago

valg i tåkeheimen, det kan i mange tilfeller være vanskelig å få med seg, hva de forskjellige partiene går inn for, derfor bør(MÅ) det være edruelige valg, pluss jeg kan heller ikke se hva som skulle tilsi åpent pol på de andre foreslåtte dager. Alkohol er en altfor aktiv ødelegger i dagens verden, vennligst fjern bindet foran øynene. TAKK.

Knut Johannessen
11 years ago

Kanskje de bare vil forsøke å få oss til å glemme hva H gikk inn for når vi står der med stemmeseddelen i hånda, Pleym?

Gullstandard
11 years ago

Tja, er ikke så sikker på det. Hvor mange husker Høires svik fra forrige periode ?

Folk skylder på de rød-grønne for mye rart, men svært ofte er det Høires som har gjennomført en rekke sosialistiske fanesaker.

Galskapisystem
Galskapisystem
11 years ago

Stakkars Rolf Friestad. Er det ekkelt for deg at noen foreslår at folk skal få velge selv? «derfor bør(MÅ) det være edruelige valg, pluss jeg kan heller ikke se hva som skulle tilsi åpent pol på de andre foreslåtte dager. Alkohol er en altfor aktiv ødelegger i dagens verden, vennligst fjern bindet foran øynene. TAKK.» Slike tanker skremmer meg, og andre. Hva faen har du med hva andre mennesker gjør med sine liv? Hæ? Du har kun ditt eget liv å fokusere på, hold deg til det og ikke bry deg om hva andre gjør eller hva andre skal få… Read more »

Fra arkivet