Ukategorisert

Høyres prioritering: Valgdram fremfor personvern

Rettssikkerheten, taushetsplikt for leger og advokater og journalisters kildevern er det ikke så farlig med for Høyre. Men å fjerne Vinmonopolets begrensninger for når alkohol skal kunne selges, dét fortjener oppmerksomhet.

Liberaleren er helt enig med Høyre i at skal man først ha en ordning med statlig vinmonopol må de få selge. Men prioriteringen av saker har vi problemer med å forstå. Det hele minner litt om kritikken venstresiden alltid har hatt mot Høyre i skolevalgdebattene; å forklare kapitalismen blir for vanskelig – men nei til nynorsk og ja til salg av sprit til 18-åringer, dét er mye lettere. Og fremfor alt mer salgbart.

Vi er for personvern – og mot statlig vinmonopol. Dét burde Høyre også være.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer