Notiser

Twitter-skryt til SV-Solhjell om DLD

SVs parlamentariske leder Bård Vegar Solhjell har fått masse skryt på nettsamfunnet twitter for innlegget han holdt på Stortinget i dagens debatt om datalagringsdirektivet. Nå er innlegget ute på bloggen hans. Les det her.

9 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

Solhjell oppfordrer oss til å se større på hele personvernspørsmålet i den digitale tidsalder, og eksponerer på denne måten det de unge vet, og hvor lavt nivå hele debatten egentlig er på. Meget bra!

Anonym
Anonym
11 years ago

Eller man kan hacke eposten deres og publisere den, slik Anonymous har gjort med folk de ikke liker i USA.

Holten
11 years ago

Anonym: Nei. Det kan man verkeleg ikkje gjera med integriteten i behald.

Anonym
Anonym
11 years ago

Hvorfor ikke? Det fungerte veldig bra i den saken jeg refererer til. Nordmenn er altfor kuede.

norskgoy
11 years ago

Hvorfor ikke legge epostene ut frivillig? De kan vel ikke ha noe å skjule. Og hvis de har noe skjule…vel…det opplagte; hvorfor?

Hvis man dog hacker epostene deres vil de selvsagt skrike om krenkelse av deres arbeid som folkevalgte og at de trenger beskyttelse. Ironisk så det holder selvsagt.

Anonym
Anonym
11 years ago

DDOS-angrep mot Høyre, AP og Stortinget sine websider hadde også vært på sin plass.

Kanskje man kan få noen saftige avsløringer om sex eller narkotika. Personlig vet jeg om masse drøye ting som aldri har vært på trykk, også om topp-politikere, fordi jeg kjenner flere journalister og folk i deres omgangskrets.

Anonym
Anonym
11 years ago

Sender en rekke eposter hit og dit fra diverse anonyme addresser allerede. Strengt talt burde jeg vel vært fengslet eller plassert på galehus.

Fra arkivet