Ukategorisert

Kjemisk fri for skatteløfter

Ønsker du reduserte skatter og avgifter, er ikke Høyre et godt alternativ. Erna Solbergs landsmøtetale var kjemisk fri for løfter om reduserte skatter og avgifter.

Det er en populær partileder som åpnet landsmøte. Solberg ble mottatt med stående applaus. Hun ble avbrutt gang etter gang med klappsalver. Høyres delegater og observatører er ruset av gode meningsmålinger.

Valgkampsaker
To av de sentrale sakene på landsmøtet er kunnskap i skolen og kvalitet i omsorgen, saker Høyre-politikerne skal snakke mye om i valgkampen. Partilederen konsentrerte seg naturlig nok om sakene, noe som gjorde talen kjedelig. Det var veldig lite nytt i budskapet fra Erna Solberg. Gjenta det gamle og det kjente, var taktikken fra partilederen da hun åpnet landsmøtet.

Erna Solberg gjør forskjellene mellom partiene mindre, og det er allerede små forskjeller mellom partiene som er representert på Stortinget, i fylkestingene og kommunestyrene.

Verdispørsmål
For liberalister og konservative bør skatt være et verdispørsmål. Det er nemlig skattenivået som definerer hvor mye Erna Solberg & co skal få bestemme. Erna Solberg ønsker mye makt, ettersom hun er for et høyt skattenivå. Hun gjentok mange ganger i talen at Høyre er for valgfrihet. Uten reduserte skatter og avgifter, er det begrenset hvor mye valgfrihet Høyre gir til borgerne. Ingen politikere gir borgerne reell valgfrihet før skattenivået blir mye lavere enn det er i dag.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer