Ukategorisert

Tør Siv Jensen snakke om lavere skatt?

Mens Høyre fokuserte på temaene kunnskap i skolen og kvalitet i omsorgen, velger Fremskrittspartiet et landsmøte uten fokus på et spesielt tema.

På fredag begynner landsmøtet i Fremskrittspartiet, nummer 38 i rekken. Rapportene fra Karl Johans gate 25 tyder på et møte i vanlig FrP-stil. Det betyr debatter om mange evner, mye applaus og en del friske innlegg fra talerstolen. Vanlig FrP-sirkus betyr heldigvis at mange delegater fokuserer på mer frihet for borgerne og lavere skattenivå. Høyres leder Erna Solberg holdt landsmøtetalen uten at skatter og avgifter ble nevnt med ett ord. Den feilen kommer ikke Siv Jensen til å gjenta?

Jensen, tør du snakke om lavere skatt? (Foto: Frp.no)

Fremskrittspartiet skal også vedta lokalpolitisk program på landsmøtet.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer