Ukategorisert

Biblioteket utkonkurrerer private aktører

Se TV-seriene som Bergen bibliotek låner ut ved hjelp av skattefinansierte penger.

Mens private aktører, som ikke har sugerør ned i en skattefinansiert kasse, må selge TV-serier, kan offentlige bibliotek gi tilbud som private aktører kun kan drømme om. Eller; private aktører kan også gi bort varer til kundene, men for de fleste vil det bety kroken på døra i løpet av kort tid.

Bergen bibliotek lokker med seriene The Wire, Weeds, Ashes to Ashes, Breaking Bad, Mad Men, Twin Peaks, Sherlock, Californication og mange flere TV-serier. Ikke bare er biblioteket en trussel for butikker og kiosker, men også for forhandlere på internett og TV-kanaler.

Liberaleren mener det er uheldig at staten er aktør innen konkurranseutsatte område, fordi staten også er regulator og premissgiver for konkurransen. Biblioteket er et klassisk eksempel på usunn konkurranse!

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer