Notiser

Skremmende høy oppslutning for Ap

Arbeiderpartiet ville gjort sitt beste valg på over 25 år dersom det var stortingsvalg i dag, ifølge TV2.no.

Arbeiderpartiet har, sammen med resten av det politiske Norge, blitt rammet av terrorhandlinger, men partiets politikk har ikke endret seg.

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Raag Raaum
10 years ago

Unnskyld, men det var vel først og fremst Arbeiderpartiet som var ABBs mål?

«… sammen med resten av det politiske Norge …» sorry, men nei. ABB angrep statsapparatets hovedkvarter (som han mener Arbeiderpartiet har total kontroll over) på et tidspunkt da det var færrest mulig til stede.

Og så drar han til Utøya. Ikke til et sted der det befant seg mennesker fra «resten av Norge» (som i ikke Arbeiderpartiet).

Ser du ikke hvor uanstendig du er?

Vis i det minste bittelittegranne respekt overfor de som rent faktisk ble angrepet.

Anonym
Anonym
10 years ago

Et angrep på fredelig politisk deltagelse, selv om det kun rammer ett parti, er et angrep på hele det politiske systemet i Norge, så BMS har helt rett. Oppslutningen er skremmende, ikke minst fordi AP står for utvidet overvåkning, masse inngrep i folks privatliv, og opphøyer seg selv til et meningsmonopol der alle motstandere fremstilles som uetiske: som ondskapen selv. De må gå i tenkeboksen og spørre seg selv om de ikke er delvis medskyldige i å få fram det verste i folk (derav FrPs radikalisering og negative sider). Arbeiderpartiet burde tenke over hvorfor de var et mål. Det er… Read more »

Pleym
Pleym
10 years ago

Raag Raaum, det er forståelig at Ap er inne i en sorgprosess, og at all valgkamp er utsatt til 13.august. Ikke all normal politisk aktivitet. Vi så senest igår i Romerikes Blad at byråkratiet jobber efter de retningslinjer politikerne har gitt. Det eksisterer åpenbart ingen unntakstilstand i byråkratiet. Det er ikke overraskende at Ap en uke efter et terrorangrep som rammet regjeringsbygget og AUFs sommerleir får sterk oppslutning. Og det kan godt holde seg frem til valgdagen. Det gjenstår å se. Men en dag kommer hverdagen. Da må også Ap møte de vanlige sakene med vanlige argumenter. Man kan ikke… Read more »

trackback
10 years ago

[…] Fra Liberaleren: Arbeiderpartiet har, sammen med resten av det politiske Norge, blitt rammet av terrorhandlinger, men partiets politikk har ikke endret seg. […]

Fra arkivet