Notiser

Tybring-Gjedde angrer….

Christian Tybring-Gjedde angrer på ordbruk i kronikken «Drøm fra Disneyland.», ifølge Aftenposten.no.

Les Liberalerens kommentar av kronikken, publisert 26. august 2010.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Aage Pleym Christensen
Editor
10 years ago

Det er helt riktig at Tybring-Gjedde kun har beklaget ordbruken – og ikke standpunktene. Noe annet ville være overraskende. Hvis FrP nå plutselig skulle snu i synet på det flerkulturelle samfunnet, ville det ikke eksistert noen opposisjon på dette området på Stortinget. Det som gjenstår å se nå, er hvordan FrP vil kommunisere sin kritikk av integreringspolitikken – for ikke å bli stemplet som «Breivik light» av de andre partiene. Dette er en enorm utfordring for FrP – men det er også en enorm utfordring for de andre partiene å unngå at legitim meningsytring og kritikk av eksisterende politikk ikke… Read more »

Fra arkivet