Notiser

DLF nær doblet

Ved kommunevalget i 2007 fikk DLF 127 stemmer i Oslo. Iår fikk partiet 217 stemmer. Det er fortsatt altfor lite for det eneste partiet som kunne betydd en opposisjon fra høyre i Oslo bystyre. Men økningen må være gledelig for Vegard Martinsen og de andre i DLF.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Petter Sandstad
10 years ago

I fintellingen har det blitt oppjustert til 247 stemmer.

thomki2912
thomki2912
10 years ago

Jeg…. Er Høyremann og leser Liberaleren. Ved Willoch, det virker da merkelig å anse Høyre som partiet man skal slå? Rett gjerne på meg om jeg tar feil, men jeg ser da vitterlig værre alternativer.

Pleym
Pleym
10 years ago

Thomki2912, hyggelig at du leser Liberaleren!

Det handler ikke om å «slå» Høyre. Det handler om at opposisjon og kritikk til et Høyreledet byråd ikke alltid må komme fra venstre side. Det finnes løsninger som ligger lenger til høyre enn de Høyre lanserer. Det kan være greit at både Høyre og venstresiden får en regelmessig påminnelse. Hvis ikke, risikerer vi at Høyre beveger seg mot venstre i noen spm.

Fra arkivet