Ukategorisert

Stripping i Sandnes

Dersom Sandnes kommune ønsker å legge kjepper i hjulene til bedriften Money Talks, har kommunen mange muligheter til å stoppe virksomheten.

Det er bråk i Sandnes etter at politikerne har gitt skjenkebevilling til Money Talks. Da politikerne innvilget bevillingene var det, ifølge Aftenbladet.no og Arbeiderpartiet, ukjent for politikerne at stripping skulle være et tilbud på utestedet. Nå angrer mange politikere og det er kjempedebatt om skjenkebevillingene som ble gitt.

Dersom byråkratene og politikerne mener virksomheten er uønsket i kommunen, er det enkelt å stoppe den. Kommunen kan bruke alt fra å trekke inn serveringstillatelser til å bruke forskrifter om brann. En liten privat aktør har lite å stille opp med dersom politisk og administrativ ledelse bestemmer seg for å lage rabalder. Oddsen til Money Talks er ikke spesielt god, men skjenkebevillingene er ikke det sentrale i debatten som pågår.

Det er synd at stripping skaper stor debatt. Det er ikke bare i Sandnes politikerne har en ufyselig holdning til denne typen av underholdning. Tidligere i år foreslo rødgrønne kvinner et forbud. Slike forslag og debatter påvirker, og representantene i Sandnes kommune kan ha blitt påvirket av forbudsdebatten som var i februar i år.

Liberaleren forsvarer nok en gang frihet, frihet for alle.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer