Ukategorisert

Produksjonstilskudd 2011

I oktober måned kom listen på mottakere av produksjonstilskuddet, også kalt pressestøtten, fra Medietilsynet.

Produksjonstilskudd til dagsaviser skal bidra til et mangfold av aviser over hele landet. Tilskuddet er rettet mot økonomisk vanskeligstilte aviser og aviser med små opplag, ifølge Medietilsynet.

Det betyr at borgerne med tvang må delfinansiere aviser som det ikke er økonomisk grunnlag for i markedet. Skattebetalere som misliker Dagsavisen sterkt, må bidra til Dagsavisens eksistens. Svært urettferdig, på grensen til galskap, men helt i tråd med den norske modellen sosialdemokratene skryter av.

Dagsavisen er for øvrig den aktøren som får størst tilskudd i 2011 med over 40 millioner kroner. Vårt Land er en god nummer to med 38 millioner kroner, mens Bergensavisen får 32 millioner kroner. Det ble til sammen delt ut 281 354 571 skattefinansierte kroner.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer