Ukategorisert

Anmeld politiet for ulovlig handling

Elever og foresatte med tilknytning til Skøyenåsen ungdomsskole, bør anmelde politiet.

Aftenposten skriver om noe som minner veldig om en narkotikarassia ved Skøyenåsen ungdomsskole. Flere betjenter og en hund deltok i aksjonen. Politiet kaller det forebyggende narkotikanarkotikainnsats, men slik innsats må være brudd på norsk lov. Slike aksjoner skal kun finne sted dersom det er mistanke mot et sted eller mot én eller flere personer.

Politiaksjoner rettet mot elever er ikke et ukjent fenomen. Tidligere i år ble det kjent at halvparten av politidistriktene har tatt i bruk, eller planlegger å ta i bruk, politiaksjoner med narkotikahund i de videregående skolene.

Skoleelever har krav på vern, det samme vernet som mange borgere i en liberal rettsstat mener er helt naturlig.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer