Ukategorisert

Si nei!

Det politiske Norge, Oslo kommune inkludert, bør gi idrettsbevegelsen beskjed; det blir ikke et skattefinansiert OL i Norge.

I dag ble det avholdt en pressekonferanse der Norges Idrettsforbund forklarte den kommende prosessen med en søknad om å få arrangere OL i 2022.

Vinteridrettsforbundene har vedtatt at de ønsker vinter-OL til Oslo i 2022.

På pressekonferansen ble det lagt vekt på at det er dårlig tid. Norge må først melde sin interesse til IOC. Deretter må søknaden leveres, en gang før 2014. IOC tar beslutningen om hvem som får arrangere 2022-lekene i juni 2015. Idrettsforbundet ønsker bred tilslutning for søknaden i egen organisasjon og hos det politiske Norge.

Norges Idrettsforbund tar nå kontakt med regjeringen og Oslo kommune. Dersom politikerne er positivt innstilt vil forbundsstyret jobbe videre med saken. Forhåpentligvis setter de som vedtar skatter og avgifter, foten ned for denne nasjonalistiske festen.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer