Ukategorisert

Si nei!

Det politiske Norge, Oslo kommune inkludert, bør gi idrettsbevegelsen beskjed; det blir ikke et skattefinansiert OL i Norge.

I dag ble det avholdt en pressekonferanse der Norges Idrettsforbund forklarte den kommende prosessen med en søknad om å få arrangere OL i 2022.

Vinteridrettsforbundene har vedtatt at de ønsker vinter-OL til Oslo i 2022.

På pressekonferansen ble det lagt vekt på at det er dårlig tid. Norge må først melde sin interesse til IOC. Deretter må søknaden leveres, en gang før 2014. IOC tar beslutningen om hvem som får arrangere 2022-lekene i juni 2015. Idrettsforbundet ønsker bred tilslutning for søknaden i egen organisasjon og hos det politiske Norge.

Norges Idrettsforbund tar nå kontakt med regjeringen og Oslo kommune. Dersom politikerne er positivt innstilt vil forbundsstyret jobbe videre med saken. Forhåpentligvis setter de som vedtar skatter og avgifter, foten ned for denne nasjonalistiske festen.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Haakon
Haakon
10 years ago

Ja – vekk med den nasjonalistiske festen! Norge har ikke noe med vinteridrett å gjøre. Ingen kultur, ingen arv og ingen ting å videreføre eller noe vi må ta vare på. Videre har vi så dårlig råd her i landet at vi ikke bør bidra til internasjonale evenementer. Dette gjelder ski VM, alpint, OL om vinteren selvfølgelig, men også andre evenementer som internasjonale sykkelritt, seiling, roing, eller melodi grand prix for den saks skyld. Hvorfor skal vi egentlig betale for noe som helst ? Du har helt rett – om det er noen private som ønsker seg OL til Norge… Read more »

Fra arkivet