Ukategorisert

Nei, nei, nei

Noen av forslagene er til å gråte av. Regjeringen sender forslag om å endre tobakkskadeloven ut på høring.

De dummeste forslagene er uten tvil forbud mot salg av tipakninger og en kommunal bevillingsordning på tobakksprodukter. Helse- og omsorgsministeren redegjør for alle forslagene i en pressemelding som er lagt ut på Regjeringen.no.

Alle reguleringene på tobakksprodukter de siste årene, viser at forbud avler forbud. Det er frustrerende at forbudspolitikerne ikke forstår at man eier sin egen kropp og har rett til å velge sin egen livsstil og foreta sine egne valg.

Høringsfristen er satt til 20. april 2012. Forhåpentligvis møter forslagene stor motstand!

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
9 years ago

I nyeste nummer av det vitenskapelige tidsskriftet “Dagens Medisin”, står det gjengitt en historie om en engelsk kvinne ble fysisk syk av å se et fotballag (tror det var Manchester United) spille kamp. Det må således betraktes som vitenskapelig bevist at det er forbundet med sykdomsfare å se folk spille fotball. La gå at ikke alle blir syke av å se fotball. Ikke alle får lungekreft av å røke heller, men så lenge det altså finnes noen som blir syke, er det statens forbannede plikt å ta affære. Jeg forutsetter således at Regjeringen straks og med en gang forbyr alle… Read more »

Odd Erling N. Eriksen
Odd Erling N. Eriksen
9 years ago

Personlig gleder jeg meg stort til man -etter samme prinsipp som når tipakningene foreslås forbudt- forbyr salg av halvflasker på Polet.

Skal allmuen først drikke, får de gjøre det skikkelig!

For å si det med Arne Anka – ‘Ibland undrar man om man lever i ett land eller i ett skämt.’

IvarE
IvarE
9 years ago

Hehe.
Jeg vil også ha forbud mot små biler, enkeltbilletter og enebarn.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv