Ukategorisert

Økt skattebyrde

Eiendomsskatten på Jahn Ragnars hytte var i fjor 789 kroner. I år er prislappen 1.434 kroner.

Det er E24 som skriver at Ringsaker kommune skal hente inn 61 millioner kroner i eiendomsskatt i år, mot 38 millioner kroner i fjor. Det gir skatteøkning for mange borgere.

Skatt er et verdispørsmål
For liberalister er skatt et verdispørsmål. Det er et spørsmål om hvor mye frihet hver enkelt borger skal ha over eget liv. Skattenivået definerer hvor omfattende offentlig sektor skal være. En stor offentlig sektor gir borgerne lite spillerom.

Det er viktig at politikere som gikk til valg på å avvikle eller redusere eiendomsskatten, lager budsjettforslag som medfører lavere eiendomsskatt. Budsjettforslag med lite skatt gir fortrinn ved neste valg.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer