Ukategorisert

Nordkapp mer liberal enn Stavanger

Dersom Stavanger-politikerne lytter til rådet fra politiet, vil befolkningen i lille Nordkapp ha et betydelig bedre tilbud enn Stavanger by.

I Nordkapp, som er kommunen skribenten bor i, er det skjenking til klokken 02:00. Det ble jobbet hardt i mange år for å liberalisere alkoholpolitikken. Skjenking av øl, vin og brennevin til klokken 02:00 har kun gitt fordeler i det lille kystsamfunnet.

Stavanger-politiet foreslår av en eller annen merkelig grunn betydelig innstramning. Skjenking av brennevin skal stoppe klokken 01:00. Nattklubber skal kunne skjenke øl og vin til klokken 02:00, men andre må stoppe servering av alkohol klokken 01:30, melder NRK.

Politiets forslag er et makkverk og Stavanger-politikerne bør se bort fra dette høringsforslaget.

Også politiet i Hammerfest er på kollisjonskurs med Stavanger-politiet.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer