Ukategorisert

Riktig svar er……

Det er utestedets eier som bør få bestemme hvor lenge det skal være skjenking på plassen.

Aftenposten.no har publisert en spørreundersøkelse. Denne gangen passer det ene svaralternativet som hånd i hanske for liberalister.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kåre Hansen
Kåre Hansen
9 years ago

Helt uten forbehold? Et utested skal få lov til å være åpent så lenge som det vil uten hensyn til naboer?

andré
andré
9 years ago

«uten hensyn til naboer». Det kommer ann på avtalen eier (leier av staten) har med naboer (støyforurensing f.eks). Dersom det er eiendomsbeskadigelse hos naboer som kommer fra folk på utestedets eiers eiendom, mener jeg eier har et moralskt ansvar, selv om det først og fremst er personen som begår handlingen som har ansvaret, men hva folk som forlater gården gjør er ikke gårdseiers ansvar. Er det statlig/kommunal eiendom de lager bråk på, er det staten/kommunen sitt ansvar, siden de har tillat fri ferdsel. Dette er problemet med at staten/kommunen eier land. Alt bør privatiseres (fullstendig). Eneste måten å unggå problemer… Read more »

Fra arkivet