Ukategorisert

Sverre Diesen er et godt eksempel

Tidligere forsvarssjef Sverre Diesen har skrevet en veldig interessant artikkel på nettstedet til Minerva.

Det er en artikkel som bør være interessant for alle som er opptatt av Forsvaret og politikk. Minst like bra som artikkelen, er det at Diesen faktisk deltar aktivt i kommentarfeltet. Det gir en veldig god og lærerik debatt. God fornøyelse!

Da Sverre Diesen gikk av som forsvarssjef, fikk han skryt. Blant annet fra Liberaleren.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Arnt Hvinden
Arnt Hvinden
8 years ago

03.03.14 Sverre Diesen tok hele showet på dagsnytt 18 idag vedr invasjonen av Krim. Resten av deltagerene gjorde et begredelig inntrykk med sine teorier om ditt og datt som sprikte i alle retninger. Diesen gav en klar analyse av den militære situasjon. Kutt ut disse skrivebordsteoretikerene som har forlest seg på en eller annen ideologi i den den ene eller annen retning, og la oss få fakts fra en skikkelig kriger.

Mvh
Arnt Hvinden

Fra arkivet

 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • 30 år siden Berlinmuren falt30 år siden Berlinmuren falt
  Da jeg var ung, forstod jeg ikke de eldres følelser for 8. mai 1945. Det endret seg 9. november 1989. Berlinmuren hadde falt.
 • Legaliser aktiv dødshjelp!Legaliser aktiv dødshjelp!
  Å kunne bestemme over eget liv, betyr også å kunne bestemme å avslutte det når det passer en.
 • Voltaire – vi trenger deg!Voltaire – vi trenger deg!
  Filosofen Voltaire formulerte selve essensen for forsvaret av ytringer.
 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
  Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?