Ukategorisert

Sverre Diesen er et godt eksempel

Tidligere forsvarssjef Sverre Diesen har skrevet en veldig interessant artikkel på nettstedet til Minerva.

Det er en artikkel som bør være interessant for alle som er opptatt av Forsvaret og politikk. Minst like bra som artikkelen, er det at Diesen faktisk deltar aktivt i kommentarfeltet. Det gir en veldig god og lærerik debatt. God fornøyelse!

Da Sverre Diesen gikk av som forsvarssjef, fikk han skryt. Blant annet fra Liberaleren.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Arnt Hvinden
Arnt Hvinden
7 years ago

03.03.14 Sverre Diesen tok hele showet på dagsnytt 18 idag vedr invasjonen av Krim. Resten av deltagerene gjorde et begredelig inntrykk med sine teorier om ditt og datt som sprikte i alle retninger. Diesen gav en klar analyse av den militære situasjon. Kutt ut disse skrivebordsteoretikerene som har forlest seg på en eller annen ideologi i den den ene eller annen retning, og la oss få fakts fra en skikkelig kriger.

Mvh
Arnt Hvinden

Mest lest

Fra arkivet