Ukategorisert

Åpenhet takk, mye åpenhet!

Både tilhengere og motstandere av OL i Oslo bør lese bloggposten som Høyre-politiker Rune Aale-Hansen har publisert i formiddag.

–På grunn av størrelsen på prosjektet tenkte jeg det ville være interessant å prøve å dukke litt inn i årsaken til de store kostnadene. Jeg har derfor i lang tid forsøkt å få tak i “manualene for gjennomføring av OL” som IOC har utarbeidet. Jeg har forespurt i bystyrets sekretariat og den nye OL etaten. Svaret uroer. Manualene er dokumenter som er unntatt offentlighet. Det er mulig fordi at det i Norge er NIF (?) som sitter på dokumentene; og som frivillig organisasjon stilles man ikke overfor samme krav til offentlighet som det en kommune gjør, skriver Rune Aale-Hansen i bloggposten.

Liberaleren er mot et skattefinansiert OL. Dersom galskapen skal bli stoppet, er vi avhengige av en stor grad av åpenhet. Det må være en offentlig diskusjon om økonomien i prosjektet for at motstanderne skal få gehør i befolkningen om at OL i Norge er galskap.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer