Ukategorisert

Norges Kristne

Personer blir lagt til Facebook-gruppa Norges Kristne mot sin vilje.

Det er visstnok en gruppering som ønsker å starte et politisk parti som har denne Facebook-gruppa. På gruppa blir det beskrevet at de vil gjenkristne Norge. Får å nå dette målet må kristendommen få store særfordeler framfor andre religioner og livssyn. Kjernefamilien må styrkes gjennom store kontantoverføringer til familien som helhet. Grupperingen, eller partiet om du vil, ønsker å forby abort og skilsmisser. De ønsker også å innføre livstidsstraff for alvorlige seksualforbrytelser, narkotikasmugling, drap og landsforræderi. Homofili skal kriminaliseres, ifølge Facebook-gruppa.

Alt ved denne politiske grupperingen virker motbydelig!

Artisten Silje Nergaard er lagt til gruppa Norges Kristne og hun har blitt medlem mot sin vilje. Nå arbeider manageren for at Nergaards navn blir fjernet fra propagandaen til Norges Kristne. La oss håpe manageren lykkes!

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Norvegicus Satiricus
9 years ago

Magnar Tanem er en genial forretningsmann med et genial finansierings modell for sitt parti. Han legger til navn og de vil krever fjerning må betale fra 3000 kroner og oppover for denne fjerningen.

Dette kan til forveksling minne om utpressing. Men i tjeneste for Gud er alt lov.

Glimrende.

medlem av Norges Kristne
(gidder ikke betale de 10 000 kroner Magnar Tanem har krevet for utmelding)

Unvalidate
Unvalidate
9 years ago

Dette partiet er absolutt sykeste, absurde,
kvalmeste parti … og har ikke noe her i et moderne demokrati å gjøre …

lederen for partiet kan gå «Å leke på E&»

Unvalidate
Unvalidate
9 years ago

* ( E6 )

Lars Edvart Larsen
9 years ago

Så viss Magnar Tanem legg deg til i facebook-gruppa si, er du plutseleg medlem av «Norges Kristne»? Då lurar eg på kva slag fantasiverden desse folka lev i…

Marina Wiig
Marina Wiig
9 years ago

Tanem er sjuk i hue og burde vært tvangsinnlagt. Når man ser på web siden til det partiet hans blir man rett og slett kvalm og lurer på om dette er en spøk.

Espen
Espen
9 years ago

Nå eksisterer ikke denne gruppen lenger. Er det ikke en smal sak å forlate Facebook-grupper som man ikke ønsker å være medlem i? Jeg har forlatt flere grupper, og det var kun et tastetrykk, så hadde jeg forlatt gruppen.

Fra arkivet