Ukategorisert

Norges Kristne

Personer blir lagt til Facebook-gruppa Norges Kristne mot sin vilje.

Det er visstnok en gruppering som ønsker å starte et politisk parti som har denne Facebook-gruppa. På gruppa blir det beskrevet at de vil gjenkristne Norge. Får å nå dette målet må kristendommen få store særfordeler framfor andre religioner og livssyn. Kjernefamilien må styrkes gjennom store kontantoverføringer til familien som helhet. Grupperingen, eller partiet om du vil, ønsker å forby abort og skilsmisser. De ønsker også å innføre livstidsstraff for alvorlige seksualforbrytelser, narkotikasmugling, drap og landsforræderi. Homofili skal kriminaliseres, ifølge Facebook-gruppa.

Alt ved denne politiske grupperingen virker motbydelig!

Artisten Silje Nergaard er lagt til gruppa Norges Kristne og hun har blitt medlem mot sin vilje. Nå arbeider manageren for at Nergaards navn blir fjernet fra propagandaen til Norges Kristne. La oss håpe manageren lykkes!

Mest lest

Arrangementer