Notiser

Eg hatar Islam og muslimar

Overskriften er forferdelig, men det er en bloggpost fra en liberalist. Les hva FrPs Frank Willy Djuvik skriver om muslimer.

Det er hvert menneske som er viktig og hvert menneske er unikt!

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Andreas Starheim
Hans Andreas Starheim
9 years ago

Det er heilt utruleg at Liberaleren trykker til sitt bryst eit innlegg som dette. Om ein no overser overskifta – sjølv om den i seg sjølv burde vere diskvalifiserande – så er dette framleis noko fantastisk møl. «Eg kan for lite om Islam til å gå djupt inn i ein definisjon av koranen, men som religionar flest går eg utifrå at du mister retten til eit liv etter døden, du må brenne til evig tid, eller andre type fordervingar, viss du ikkje lever livet ditt slik gamle skrifter og profetar har sagt du skal gjere.» Som religionskritikk er dette på… Read more »

Konrad
9 years ago

Nuvel. Djuviks innlegg er på minst en måte ganske meningsløst. Han er generaliserende ved at han «hater muslimer», men samtidig sier han det er muslimer som driver bestemte handlinger (f.eks. terrorisme) han hater – handlinger det er fullt mulig å mislike uansett hvem som begår dem. Hvorfor hate muslimske terrorister? Hvorfor ikke bare hate terrorister?

Mari
Mari
9 years ago

Det er kjempeviktig å skille mellom islam, forskjellige grener av islam, og muslimer. Jeg er enig i at islam kan virke mer skremmende på mange måter enn kristendommen(konseptet politikk og religion er visst lettere å skille innenfor kristendommen, også virker det som det er et mye sterkere lydighetsprinsipp hht. total underkastelse). Men det er jo et flåsete overskrift å komme med. Jeg kjenner mange muslimer, og de er ikke voldelige, på noen måte. Grupper som Hamas, Hizbollah, o.l. er jo det, men dette er jo noen. Det virker ikke som om enkelte folk enser at ikke alle muslimer er slik.… Read more »

Fra arkivet