Ukategorisert

Frihet i SV

Nestleder i SV, Bård Vegar Solhjell, mener SV må bli mer liberalt for å få større oppslutning, ifølge Aftenbladet.no.

Nestlederen mener det handler om å styre de store tingene. Han mener vi kan gi litt blaffen i bagateller, for å omskrive artikkelen på en romslig måte. Hva som er de store tingene vil naturlig nok variere for hvert enkelt menneske og for hver enkelt politiker. Variasjonen er Solhjells store dilemma i frihetstenking og derfor er han omstridt i SV.

For å redusere skjønn hos politikerne er det viktig å tenke prinsipielt. Det er blant annet derfor Liberaleren fokuserer veldig på eiendomsrettighetene.

Utgangspunktet for Solhjells frihetsutspill er debatten som er tirsdag 28. august i Stavanger. Temaet er: «Hvem eier friheten, den politiske høyre- eller venstresiden?» I panelet skal Vegar Solhjell, Kristin Clemet, Svein Tuastad og Trond Birkedal sitte.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer