Ukategorisert

Kjærlighetssyk liberalist?

Aina Stenersen er med i serien «Gøy på landet», den nye storsatsingen til TV Norge.

For Liberalerens lesere er Aina Stenersen mest kjent som en ung, fremadstormende liberalist i Oslo FrP. Hun har også jobbet i FrPs Stortingsgruppe.

Nå skal liberalisten flørte, og hun skal gjøre det på TV Norge.

Om serien skriver TV Norge følgende på eget nettsted: «Hva skal til for å få urbane norske jenter til å flytte på landet? I Gøy på landet får 11 norske fraflyttingstruede bygder fra sør til nord en unik sjanse til å snu flyttestrømmen». TV-kanalen skal vise 44 episoder og det er premiere mandag klokken 19:30.

Aina har fått følgende beskrivelse i presentasjonen på TV Norges nettsted: «Aina jobber som politiker og beskriver seg som en forholdsperson. Hun trives altså best med kjæreste og håper å finne en på bygda».

Aina Stenersen, ikke bare mot skatter og avgifter, men også for å finne en kjæreste på bygda. Lykke til. 🙂

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer