Ukategorisert

Kjærlighetssyk liberalist?

Aina Stenersen er med i serien «Gøy på landet», den nye storsatsingen til TV Norge.

For Liberalerens lesere er Aina Stenersen mest kjent som en ung, fremadstormende liberalist i Oslo FrP. Hun har også jobbet i FrPs Stortingsgruppe.

Nå skal liberalisten flørte, og hun skal gjøre det på TV Norge.

Om serien skriver TV Norge følgende på eget nettsted: «Hva skal til for å få urbane norske jenter til å flytte på landet? I Gøy på landet får 11 norske fraflyttingstruede bygder fra sør til nord en unik sjanse til å snu flyttestrømmen». TV-kanalen skal vise 44 episoder og det er premiere mandag klokken 19:30.

Aina har fått følgende beskrivelse i presentasjonen på TV Norges nettsted: «Aina jobber som politiker og beskriver seg som en forholdsperson. Hun trives altså best med kjæreste og håper å finne en på bygda».

Aina Stenersen, ikke bare mot skatter og avgifter, men også for å finne en kjæreste på bygda. Lykke til. 🙂

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
9 years ago

En skulle tro at liberalistiske politikere hadde mer almennyttige ting å foreta seg enn å drive sjekking på TV. Godt at det finnes andre ting å foreta seg på mandagskveldene enn å la seg fore med sosialpornografi.

Karine
Karine
9 years ago

Syns det er bra at man kommer seg ut å ser Norge jeg. Så vidt jeg kan lese har Aina Stenersen brukt ferien sin på dette står det på hennes Facebookside, så liberalister er vel for å bruke ferien sin som van vil?? Stå på Aina! 🙂

Fra arkivet