Ukategorisert

Subsidietoppen i Harde Fakta

Når serien «Harde Fakta» er ferdig på TV2 bør andre aktører, gjerne Liberaleren, Minerva, Civita eller andre, videreføre subsidietoppen.

Programmets subsidietopp er beviset på at skattefinansierte penger blir brukt til mye, mye rart. Alle som kjenner forskjellige støtteordninger i Norge vet at kun fantasien setter grenser for hva det er mulig å gripe fatt i. Programmets subsidietopp var morsom i første episode og på grensen til genial i episode nummer to.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
9 years ago

Dessverre fikk jeg ikke sett den første episoden, men så på igår. Jeg synes programmet var interessant, ikke så halvdødt som kommentarene etter episode 1 gav inntrykk av. Imidlertid tror jeg artikkelforfatteren er inne på noe riktig: Uansett hvor dårlig programmet eventuelt måtte være, så er det å håpe at temaene programmet tar opp vil leve videre i folks bevissthet. Hvis programserien kan føre til at folk blir mer bevisste når det gjelder bruken av dine og mine skattepenger, er mye av hensikten oppnådd. Jeg synes forresten Aftenpostens kommentar etter episode 1 var verdt å merke seg; «han må hogges… Read more »

Per Aage Pleym Christensen
Editor
9 years ago

Jeg så begge programmene, og formstigningen fra første til annet program var åpenbar. Og bra er det! (jfr. min anmeldelse her på Liberaleren).

Fra arkivet