Ukategorisert

Torgeir Micaelsen tar dessverre feil

Arbeiderpartiets Torgeir Micaelsen mener Høyre- og fremskrittspartipolitikk vil bety omfattende skattekutt. Han tar feil!

Twitter.com skriver arbeiderpartipolitikeren at Høyre/FrP-politikk vil bety omfattende skattekutt. Han mener det betyr skattereduksjon på mellom 20 og 100 milliarder kroner. 20 milliarder kroner er forresten svært lite. Skulle en ny regjering komme med sånne forslag i løpet av valgperioden, vil forslagene være en vits.

Ingen ting tyder på at Høyre ønsker å redusere skatter og avgifter med 100 milliarder kroner. I alle fall skisserer ikke partiets statsbudsjettforslag de siste årene en slik sum. Enkelte FrP-politikere har nok våte drømmer om slike skattereduksjoner, selv om heller ikke FrP har levert statsbudsjettforslag med så stor frihet for borgerne.

Skulle derimot partiene klare å fremme forslag som gir 100 milliarder kroner i reduserte skatter og avgifter, vil det være gledelig. Men 100 milliarder kroner er ikke veldig mye penger sammenlignet med det staten tar fra borgerne i form av skatter og avgifter. Det vet Torgeir Micaelsen svært godt.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer