Ukategorisert

Si nei til sportsarrangement

Politikere bør si nei til sportsarrangement dersom det blir planlagt bruk av skattefinansierte penger. Grenser for politikk!

Liberalerens lesere har trolig lagt merke til vår motstand mot Olympiske Leker. OL får stor oppmerksomhet fordi denne sportsfesten er gigantisk med stort innslag av skattefinansierte penger i prosjektet.

Prinsippet om at arrangøren/arrangørene skal betale er like viktig i debatten om andre arrangement, for eksempel Snowboard-VM som ble arrangert i Oslo i 2012. Nå foreligger regnskapet, ifølge Aftenposten. Det er Oslo kommune som må dekke underskuddet fordi politikerne vedtok en kommunal garanti på inntil 28 millioner kroner. Kjære politikere, grenser for politikk! Vær så snill!

Dersom politikerne fortsetter ja-kampanjen med bruk av skattefinansierte penger, kommer velferdssamfunnet til å rase sammen. Det er grenser for hvor mye skatter og avgifter borgerne kan betale!

Legg merke til at Liberaleren bruker betegnelsen «velferdssamfunnet» og ikke velferdsstaten. Det er dessverre velferdsstaten som har stor oppslutning på Stortinget.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer