Ukategorisert

Dette klarer dere dersom viljen er tilstede!

Kongsvinger er nok en eksempel på en kommune der politikerne har kjørt økonomien i grøfta.

Rådmannen har startet en stor, muligens unødvendig prosess, i forbindelse med budsjettarbeidet. Eller; prosessen kan være fornuftig, men da i lengre perspektiv enn 2013-budsjettet. Rundt hundre kommuneansatte deltar i omstillingsprosjektet, skriver Glåmdalen.

Rådmannen mener kommunen må ta ned driften med 35 millioner kroner i 2013. 35 millioner kroner i et budsjett på rundt én milliard er ikke spesielt mye. Det handler kun om å prioritere og dersom viljen er tilstede er det enkelt å kutte om lag tre prosent av totalbudsjettet.

Vi gjentar nok en gang og kanskje til det kjedsommelige; grenser for politikk!

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer