Ukategorisert

Ja, til øl på fotballkamper

Oslo FrP vil tillate øl på fotballkamper.

–Jeg støtter forslaget om å tillatte øl på fotballkamper og lignende arrangementer, sier Aina Stenersen, politisk nestleder i Oslo FrP.

–Det er på tide å innføre dette i Norge. Jeg har troen på at dette går helt fint, vi må slutte med den sosialdemokratiske tankegangen at bare folk får litt mere frihet, så vil alt gå under.

–Det er bare pils det er snakk om. Dette er helt vanlig i mange andre land. Det er på tide at man lovlig gjør dette i Norge også. Dette handler også om inntekter for idretten, samt litt mer frihet til folk ved at de får mulighet til å nyte en pils under arrangementer. Dette kan gjøre til at flere har lyst til å dra å se på en fotballkamp live, og ikke bare setter seg på en pub i nærheten for å få alkohol under kampen.

–Hvis en idiot ikke klarer å oppføre seg på en kamp, så er det han som er problemet. Ikke de tusenvis av andre som er der for å se en kamp og kanskje også nyter en pils i sommervarmen.

–Man kan ta seg et glass vin på teater, hvorfor kan man ikke ta seg en øl på fotballkamp? Det er ingen logikk i det, avslutter Stenersen.

(Pressemelding)

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer