Ukategorisert

Vinmonopolet får økt oppslutning

Det er administrerende direktør Kai Gjesdal Henriksen som røper dette i siste utgave av Vinbladet.

–60 prosent av befolkningen foretrekker nå at alt salg av vin og brennevin skal skje gjennom Vinmonopolet. I fjor var tilsvarende tall 55 prosent, mens det i 2006 var et mindretall som foretrakk Vinmonopolet, skriver Kai Gjesdal Henriksen i lederen.

Vinmonopolet og politikerne har gjort gitt Vinmonopolet økt styrke gjennom flere utsalg. Førstkommende torsdag blir butikk nummer 274 åpnet. Denne gangen er det befolkningen i Selbu i Sør-Trøndelag som får tilgang på polets produkter.

Det finnes ikke gode argument for å bevare de statlige vinmonopolbutikkene. Salg av alkohol kan skje hos private aktører. Det vil fortsatt være politikerne som bestemmer rammevilkårene for et eventuelt privat salg av sterke alkoholholdige drikkevarer.

Grenser for politikk!

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer