Ukategorisert

Aktiv dødshjelp i Unge Høyre

Til landsstyremøtet i Unge Høyre, et møte som blir avholdt 17. og 18. november, har det kommet inn en resolusjon om aktiv dødshjelp.

Da fristen hadde gått ut var det kommet inn resolusjoner om blant annet dyrevelferd, forslag om å kutte momsen på frukt og grønt og aktiv dødshjelp til landsstyret.

Når Unge Høyre har landsstyremøte blir alle medlemmene, lokallagene og fylkeslagene invitert til å sende inn politiske forslag. Noen benyttet sjansen innenfor fristen som var 11. november.

Unge Høyres landsstyre er organisasjonens høyeste organ foruten landsmøtet.

Frihetsvennlige mennesker støtter ideen om aktiv dødshjelp; retten til liv bør bety en rett til å la livet opphøre!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Morten Horn
Morten Horn
9 years ago

Her må det oppklares: De fleste varianter av lovgivning om aktiv dødshjelp gir IKKE individet en rett til å få utført aktiv dødshjelp. Dersom individet skal få en rett til å få utført aktiv dødshjelp, da må «noen» bli pålagt en plikt til å utføre dette. Enten denne «noen» er en lege (slik det som regel foreslås) eller en privatperson. De personene som vanligvis anses å ha behov for aktiv dødshjelp er syke og ofte funksjonssvekkede mennesker. Hele poenget med at vi (ifølge tilhengerne) trenger legalisert dødshjelp er at det finnes syke og svake individer som ikke på egen hånd… Read more »

Fra arkivet