Ukategorisert

Høyre ønsker ikke å revolusjonere norsk alkoholpolitikk

En del Høyre-politikere er liberale i alkoholspørsmål, men Høyre har aldri gått inn for voldsomme endringer av alkoholpolitikken med fokus på eiendomsrettigheter.

Det er faktisk mulig å få det inntrykket i uttalelsene til Sveinung Stensland, leder i Rogaland Høyre. Han slår på stortromma på nettstedet til NRK.no, men han har ikke dekning i partiet for flere av standpunktene.

La oss gjengi noen av uttalelsene, bare for å vise at Høyre-politikere kan spille et falskt dobbeltspill. Dobbeltkommunikasjon må være den nye hobbyen internt i Høyre.

–Vi synes det er litt ulogisk med ølgardinene, som er et ganske særnorsk fenomen. Øl er en vanlig ordinær salgsvare i dagligvarebutikker og vi skjønner ikke hvorfor det skal finnes en slik gardin som trekkes ned, sier Sveinung Stensland.

Vel; det er ganske mange kommunepolitikere i Høyre som har gått inn for restriktive salgs- og skjenkebevillinger, noe Stensland bør vite. Høyre på Stortinget har dessuten ikke behandlet øl som en helt vanlig vare.

NRK spør; – Tar dere en vinnersak fra Fremskrittspartiet nå?

–Dette er noe som Høyre har stått for en stund. Det er ikke noen ny Høyre-politikk, men vi mener at nå er det på tide å gjennomføre disse tingene her, sier Stensland.

Stensland, hva svarten mente du med det svaret? Det var dette med dobbeltkommunikasjon da.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer